Nieuwsbrief december 2012

Beste bowlingvrienden,

Onze 5 leden (Gerard, Robin, Louis, Annette en Annemieke) hebben de uitnodiging voor de Nederlandse voorselectietrainingen ontvangen. Het is de bedoeling voor Deaflympics (2013), EK bowling (2014) en WK bowling (2015). De groep bestaat uit 8 mannen en 5 vrouwen. Ze mogen een aantal trainingen bijwonen. Eind februari 2013 wordt de selectie verdund naar 6 mannen en 3 vrouwen. Succes!

Op 3 november heeft Arthur Gustafson 209 pinfalls in Schiedam gegooid. Daarmee heeft zijn beste game dan ooit gehaald. Proficiat!

Onze voorzitter en topbowler Gerard Priems heeft helaas een rughernia. Hij wordt op 14 december geopereerd. We wensen hem veel sterkte en beterschap toe!

Arthur en Marie Anne Gustafson zijn op 8 december verhinderd om mee te doen aan dovencompetitie, eveneens Gerard en Dick (schouderblessure).

We gaan op 8 december van 10.00 tot 15.00 uur in Hoofddorp spelen.

Het adres is:    Claus Event Center
                        Bosweg 19
                        2131 LX  Hoofddorp                       

Jullie worden verzocht om 9.00 uur aanwezig te zijn.

De spelers die meedoen zijn:

Team 1

Team 2

Team 3

Team 4

Robin Louis Annemieke Veronique
Annette Edwin Luud Ria
Frans* John Tom Bart
*Frans is een twijfelgeval. Hij zoekt nog naar de oppas voor zijn dochtertje. Als hij niet kan vinden, dan blijf hij thuis. Dan gaan Jean-Paul en Elaine meedoen.
Twee spelers van team 3 gaan beurtelings voor team 1 invallen.
Het bestuur van de afdeling bowling heeft mij kenbaar gegeven, dat eigen consumptie (behalve fruit) meenemen niet toegestaan is.
De volgende dovencompetitie wedstrijd wordt op zaterdag 2 februari in Nieuwegein gehouden.
Op zaterdag 19 januari wordt de stedencup in Rotterdam gehouden.  Er wordt geen bijdrage gevraagd. Het wordt vergoed door KNDSB afdeling bowling.
Het bestuur van BC Het Zuiden heeft besloten, dat 5 beste heren /dames na het resultaat van 8 december voor de stedencup worden geselecteerd.
Wie toch niet kan meedoen, gelieve op tijd bij mij afmelden!
Met vriendelijke groeten,
Annemieke Bouwmeester
wedstrijdsecretaris BC Het Zuiden