BC Het Zuiden Kampioen

Zaterdag 31 maart 2018 gingen wij van Team 1 van BC Het Zuiden (Annette Kieboom, Gerard Priems, Robin van Vliet en André van Nifterik) vol goede moed naar ons nieuwe bowlinghuis Dolfijn in Tilburg. Op deze dag werd de laatste speelronde van de KNDSB Dovencompetitie gehouden.

Vooraf hadden we een redelijke voorsprong van 6 punten en een verschil van bijna 700 pinfall in ons voordeel op onze concurrent voor de 1e plaats BC Amstelstad.

Helaas was alle spanning direct verdwenen bij aankomst op de bowling, toen bleek dat het team van BC Amstelstad met slechts 2 spelers aanwezig was. Dus we wisten voordat we met spelen begonnen al dat wij kampioen zouden worden.

Ondanks dit hebben wij als team op de laatste dag een geweldige prestatie neergezet. We hebben van alle teams gewonnen en dus de maximale score gehaald van 14 punten.  De teamscore van 4030 pinfall met een gemiddelde van 191,9 per speler zegt genoeg.

Na afloop zijn wij met een grote groep nog gezellig gaan eten bij de “Kleine Indo”, waar we hebben genoten van een heerlijke rijsttafel.

Al met al, een zeer geslaagd bowlingseizoen voor team 1 van BC Het Zuiden.

Zie de uitslagen via rubriek Wedstrijden/KNDSB dovencompetitie