Verslag Internationaal bowlingtoernooi Munchen

Internationaal bowlingtoernooi  GSV München (10 jaar bestaan)

Dinsdagavond 12 augustus om 11 uur vertrokken we met 2 auto’s naar München,  Jean Paul, Elaine, Robin en Arthur in de ene auto en Annemieke, Edwin, Luud en John in de andere auto. De chauffeurs waren Jean Paul en Edwin, we hebben een goede vlotte rit gehad met af en toe  lange pauzes. We waren al rond 10 uur smorgens in München bij de hotel. Louis  Coppen, samen met Anja Zoomer en Andre Hofstede,  reed met Andre Nifterik mee. Ze kwamen wat later daar.

We konden vrij snel met zijn allen inchecken. Daarna allemaal effe pauze of dutje nemen en dan gingen we om 3 uur met  2 auto’s naar Bowlingcentrum  om de bowlingballen in te leveren daar. Wauw, wat een grote atmosfeer zeg, met liefst 52 banen! Ik keek ervan op

Toen bleek dat John een uurtje wilde trainen. toen heb ik met hem samen 1 uurtje getraind. Het liep niet zo lekker, maar dat is niet gek na zo’n lange auto ritje en met die hele grote atmosfeer van 52 banen. We bleven daar eten en alle bekende bowlers begroeten die we kennen.

Savonds op tijd naar hotel, toen bleek dat we niet in kantine konden kletsen, veel mensen moesten volgende dag vroeg op, dus  paar mensen gingen maar op stap, effe wat drinken bij de ijssalon, lekker gekletst en toen gingen we ook op tijd naar bed.

Volgende dag, 13 augustus, moesten aantal mensen al om half 9 bowlen in München en aantal om 12 uur en ook om half 4. Het was een singledag, ik heb zelf top 40 finale gehaald.

Volgende dag, 14 augustus was het dubbeldag, ik heb top 20 gehaald. Samen met Andre Nifterik.

Zaterdag, 15 augustus, moest ik bij de dubbels nog 3 games gooien met Andre Nifterik. We zijn uiteindelijk 18de geworden.

Ik merkte dat ik echt hard moest werken om mijn strikes en spares te halen. Het ging best moeizaam maar uiteindelijk ben ik toch tevreden dat ik m’n nivo heb gehaald.

We zijn daarna naar centrum geweest. Hele groep met  Anja Zoomer en Andre Nifterik en Andre Hofstede, van alles bekeken met metro en tram. Na paar uurtjes rondlopen (met veel regen tussendoor, bah) zijn we ergens wat gaan eten, daarna besloten we om naar Allianz Arena te gaan met metro en bus.

Wat een mooie stadion heeft Bayern München toch, daarin  hebben we nog wat gedronken en toen zijn we terug gegaan naar de Bowlinghuis waar savonds buffet en feest was,

Eten was heerlijk en we hebben veel gelachen en gekletst met zijn allen en toen  naar prijsuitreiking bekeken en toen zijn we om half 1 naar Nederland teruggekeerd, en volgende morgen rond 10 uur waren we in Eindhoven en was de paar dagen München alweer voorbij.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit verslag te lezen!

Bowlinggroetjes van Robin van Vliet

Uitslagen: http://www.gsvmuenchen-bowling.de/informationen/veranstaltung/1-international-bowling/